Oud Beijerland is de thuisbasis geweest sinds de start in 2007. Mijn opdrachten voer ik uit in heel Nederland, maar ik heb een sterke verbondenheid met de regio Hoeksche Waard en Zuid Hollandse Eilanden. Na de start vanuit huis en de tussenstap aan het Pad van Jongejan, is Verwoerd Coaching & Consultancy sinds april gevestigd aan de Koninginneweg 98 in Oud Beijerland.

In dit representatieve pand, waar meerdere ondernemers gevestigd zijn, heb ik  mijn eigen praktijkruimte, geschikt voor coaching en mediation. Tevens  heb ik de beschikking over een state-of-the-art vergaderruimte, voorzien van alle gemakken. Zie hiervoor ook de foto. Met enige regelmaat ontvang ik hier intervisiegroepen of teams voor coaching en overleg. Tevens voorziet deze faciliteit in de mogelijkheid om groepen tot max. 10-12 deelnemers te huisvesten voor trainingen.